Hozzávalók:
A hozzávalókat összegyúrjuk, még éppen nyújtható legyen a massza. Ha szükséges vizet kell adni hozzá. |
A hozzávalókat összegyúrjuk, még éppen nyújtható legyen a massza. Ha szükséges vizet kell adni hozzá.
A A két masszát lehetőleg egyformára kell nyújtani, és ha megvan mindkettő egymásra tenni, óvatosan "összeragasztani". összesimítani
Pár óra alatt összeáll, keményedik a massza.
Csokiszelet nagyságúakra vágni. Ami a széléről lejön, nem kell kidobni, golyókat kell belőle formálni, és azt is meg lehet mártani a csokiban, máris kész a meggyes bonbon.
1 tábla 70%-os Wawel cukormentes étcsoki + 1 evőkanál margarin (nem light) mikróban melegíteni. A meggyes-marcipános "szamba" szeleteket megmártjuk a csokiban, villával alányúlunk és olajozott alufóliával borított tálcára tesszük. A kész cukormentes meggyes-marcipános "szamba" csoki szeleteket be kell tenni a hűtőbe
A fenti recept a cukormentes.hu szellemi tulajdona. Másolása csak otthoni használatra lehetséges. Egyébb felhasználás esetén a cukormentes.hu engedélye szükséges!