Hozzávalók:
|
A hozzávalókat összegyúrjuk, még éppen nyújtható legyen a massza. Ha szükséges vizet kell adni hozzá.
0,5-1 cm vastagra nyújtjuk folpack fóliák között (lehetőleg téglalap alakúra)
Be kell tennia hűtőbe, nem baj ha áll 1 napot, a folpack tetejét le kell venni, mert akkor szárad annyit, hogy szeletelés után lehet csokiba mártani.
Amikor a narancsos, rumos massza eléggé megkeményedett (ha a sima hűtőben nem keményedett meg, be lehet tenni a fagyasztóba szeletelés előtt is akár, de utána is), a diabetikus étcsokit felolvasztunk a mikróban 2 evőkanálnyi sima margarinnal. Ha szükséges tehetünk bele folyékony édesítőt még.
A narancsos kockákat (vagy szeleteket) megmártjuk a csokiban, villával alányúlunk és olajozott alufóliával borított tálcára tesszük. A kész cukormentes rumos, narancsos "bohóc" csoki szeleteket be kell tenni a hűtőbe
A fenti recept a cukormentes.hu szellemi tulajdona. Másolása csak otthoni használatra lehetséges. Egyébb felhasználás esetén a cukormentes.hu engedélye szükséges!